31 Ιανουαρίου 2012

Αυτοματοποιημένη σχολική ιστοσελίδα για την ανάρτηση των Ερευνητικών Εργασιών

Το Α’ τετράμηνο του σχολικού έτους ολοκληρώνεται. Εκπαιδευτικοί και μαθητές της Α’ Λυκείου συμμετείχαν σε μία καινοτόμα εκπαιδευτική διαδικασία εκπόνησης ερευνητικών εργασιών. Οι ομάδες μαθητών και μαθητριών ολοκλήρωσαν τις ερευνητικές εργασίες τους και προχωρούν στη δημόσια παρουσίασή τους. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των εργασιών στο Διαδίκτυο ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος.
 
 
Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προσθέτει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια εκπαιδευτικών και μαθητών για καλύτερη εκπαίδευση και σας υπενθυμίζει τη νέα δυνατότητα αυτοματοποιημένης δημιουργίας δικτυακού τόπου σε 5’ μόλις λεπτά, η οποία παρέχεται σε όλα τα σχολεία!
 
Χρησιμοποιήστε τον δικτυακό τόπο του σχολείου σας, για:
  • Να αναρτήσετε εύκολα και γρήγορα τις ερευνητικές εργασίες των μαθητών της Α’ Λυκείου ή τις εργασίες των μαθητών σας γενικότερα.
o Οι εργασίες εμφανίζονται σε ευδιάκριτο χώρο στην αρχική σελίδα και είναι αρχειοθετημένες με βάση το σχολικό έτος και το θέμα τους.
o Η τροποποίηση και η προσθήκη εργασιών γίνεται πολύ απλά με μερικά μόνο κλικ.
o Αν η ήδη επιλεγμένη αρχειοθέτηση των εργασιών δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορείτε να την τροποποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.
  • Να προβάλλετε τις δραστηριότητες του σχολείου σας
  • Να μοιράσετε το εκπαιδευτικό υλικό σας
  • Να δώσετε τη δυνατότητα σε συνεργάτες σας να δημοσιεύσουν περιεχόμενο
  • Να επικοινωνήσετε με τους γονείς των μαθητών σας
  • όποια άλλη εκπαιδευτική ή ενημερωτική χρήση επιθυμείτε
 
Η εγκατάσταση του δικτυακού σας τόπου είναι πλέον απλή. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού, ούτε εξειδικευμένα προγράμματα δημιουργίας ιστοσελίδων, ενώ μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
 
Ενσωματώστε τις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στις διδακτικές σας μεθόδους και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας !
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες : http://www.sch.gr/2183-joomla-15
 
Μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πρόταση, απορία ή διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
 πηγή:  http://www.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου